Tartu sai tippjalgpalli tagasi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Tiirik
Kristjan Tiirik Foto: TPM

Veebruari alguses teatas Eesti Jalgpalli Liit, et Tartu Tammeka jalgpalliklubile ei anta algavaks hooajaks meistriliiga ega esiliiga litsentsi. Seejärel pakuti, et tühja koha täidab kõrgemas seltskonnas FC Kuressaare või Rakvere Tarvas.

Kuna mõlemad klubid on varem avaldanud arvamust, et pigem mängiksid nad algaval hooajal esiliigas, tegi jalgpalliliit Tammeka jalgpallikoolile ettepaneku osaleda järgmisel hooajal meistriliigas.

Eile võttiski Tammeka jalgpallikool vastu jalgpalliliidu pakkumise ja nii ongi Tartu ka algaval hooajal Eestis kõrgeimal tasemel esindatud. «Meie jaoks on olulisim eelarve tasakaal ning ettevõtjate, kaasamõtlejate, Tartu linna ja linlaste tugi. Saame Premium-liigas osalemise abil pakkuda väljundit Tammeka jalgpalluritele, kes mullu novembris võitlesid sportlike printsiipide alusel välja koha Eesti kõrgeimal liigatasemel,» selgitas Tammeka jalgpallikooli juhatuse liige Kristjan Tiirik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles