1. osa: Anneli alustab pooleaastast treeningut 72,8 kilo pealt

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity alustab veebruarist veebiprojekti, kus poole aasta jooksul on jälgimise all Anneli salenemine. Anneli personaaltreeneriks on MyBody treener Kaarel Sisask.

Anneli on riigiteaduste üliõpilane, käsil viimane kursus ning et tulemuslikule õppimisele hoogu juurde anda, on ta otsustanud alustada treenimisega, et n-ö suveks vormi saada. Treeningtsüklit alustab meie jälgitav 72,8 kilo pealt.

Kuna Anneli pikkuseks on 169 cm, teeb selline kehakaal kõrgeks tema kehamassiindeksi. Treeneri hinnangul on Anneli olukord suhteliselt tüüpiline.

«Tüüpiline selles mõttes, et kunagi nooremas eas liikunud ja siis on see liikumine seisma jäänud, treenimine lõpetatud. Selle taga on tema kehaline vorm, enesetunne ja kaalunumber,» selgitas Sisask.

Midagi rasket eelseisvas kaalulangusperioodis Anneli treener ei näe. «Tuleb lihtsalt liikuma hakata, toitumist jälgima ja eesmärgiks seatud 10-15-kilone kaalulangus on täiesti võimalik,» ütles Sisask.

Vaata lähemalt videost, mis Annelit ees ootab (järgmine videopostitus tuleb märtsikuus, mil anname ülevaate vahepeal toimunust).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles