Savisaar ei usu muudatustesse valitsuskoalitsioonis

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Erik Prozes

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles, et tal pole erilist usku sellesse, et valitsuskoalitsioonis võiksid mingid olulised muudatused toimuda.


«Mulle on jäänud mulje, et nad justkui võistlevad liu pikkuses, kuigi lund ei ole. Ansipil on päris pikk liug välja tulnud,» ütles Savisaar linnavalitsuse pressikonverentsil ajakirjanike küsimustele vastates.

«Ega ma väga nendesse koalitsiooni muutustesse ei usu. Ma arvan, et IRL pabistas ilmaasjata, kui Parts siin mõni aeg tagasi õigustas, et tahab oma asja edasi ajada. No las ajab. Ma arvan, et ei lähe see IRL sealt kuskile. Kui sotsid juurde võetakse, siis ainult selle kaalutlusega, et jätta mulje, et uus valitsus on tulemas ja et midagi seal ikka muutub,» lausus Savisaar.

Ta rääkis ka ajakirjanduse kombest igast asjast olulisi märke leida. «Minu jaoks oli kõige üllatavam see, et kui räägiti presidendi vastuvõtust, siis Savisaare puudumine oli teemaks nii Postimehe kui Õhtulehe jaoks, aga sellele, et Kallast seal ei olnud, ei pannud keegi märgilist tähendust külge,» märkis linnapea.

Vastuseks küsimusele, kas ta on viimasel ajal Siim Kallasega kohtunud, vastas Savisaar, et mitu korda. Viimati juhtunud see siis, kui nad ühes lennukis Brüsselisse lendasid. Savisaare sõnul vestlesid nad tookord sellest, «millest lennukis ikka räägitakse».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles