Valter Külveti mõrvar tahab vanglast välja

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1998.a. suvel tippkümnevõistleja Valter Külveti surnuks peksnud Vjatšeslav Naumotškin (vasakul) ja Genrich Sarkisjan teel Tartu maakohtusse.
1998.a. suvel tippkümnevõistleja Valter Külveti surnuks peksnud Vjatšeslav Naumotškin (vasakul) ja Genrich Sarkisjan teel Tartu maakohtusse. Foto: Ain Protsin

Kunagise tippkümnevõistleja Valter Külveti mõrvanud mees taotleb Tartu maakohtult enda vabastamist vanglast enne tähtaega.

Justiitsministeeriumi andmetel lõppeb 42-aastase Vjatšeslav Naumotškini 15-aastane karistusaeg 2013. aasta 8. juulil, kirjutab ERR Uudised. Maakohus arutab Naumotškini taotlust 7. juunil.

Tartu maakohus mõistis 1999. aasta sügisel lisaks Naumotškinile Külveti röövmõrvas süüdi 39-aastase Genrich Sarkisjani ja määras talle 14-aastase vangistuse.

Süüdistuse järgi mõrvasid Naumotškin ja Sarkisjan Külveti 1998. aasta 2. juulil temalt auto, raha ja mobiiltelefoni röövimisel.

Naumotškin on enda vabastamist taotlenud varemgi, kuid tulutult.

Samal teemal! Spordikuulsuse mõrvanud mees jääb vanglasse
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles