Metsatöll: «Meil on ansamblis kõik asendamatud»

Janar Ala
, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokenroll ja Metsatöll: turvamehed Metsatöllu kontserditel higiseks ei lähe, küll aga bänd. Pildil vasakult: Lauri Õunpuu, Markus Teeäär, Marko Atso ja Raivo Piirsalu.
Rokenroll ja Metsatöll: turvamehed Metsatöllu kontserditel higiseks ei lähe, küll aga bänd. Pildil vasakult: Lauri Õunpuu, Markus Teeäär, Marko Atso ja Raivo Piirsalu. Foto: Metsatöll

Metsatöll on Eesti armastatuim metalbänd, keda kuulavad nii lapsed kui vanurid. Neil läheb ka välismaal hästi, seda tõendab 2008. aastast kehtiv plaadileping maineka Soome plaadifirmaga Spinefarm. Nad on Eesti üks müügiedukaim bänd, kes poole oma plaatidest müüb hoopis välismaal. Sel nädalal ilmus neilt uus plaat pealkirjaga «Karja juht». Räägime asjadest 1999. aastast tegutseva bändi  laulja ja kitarristi Markus Teeääre ning torupilli, kandle ja kõikvõimaliku Metsatöllu folk-elu eest vastutava Lauri Õunapuuga.

Kõigepealt palju õnne uue plaadi puhul. Peate nüüd ringi tuuseldama ja promointekaid andma. Kas see on bänditegemise juures kõige tüütum asi?

Markus: Ei, ma ei ütleks. Tuleb ju ennast reklaamida. Me oleme sellega juba harjunud ja selle tee läbi käinud, nii et midagi tüütut selles küll ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles