Võidud tulid apsude kiuste

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik võistlusülesanded tuli täita teiste osalejate silme all, kohtunikest rääkimata. Tartu kutsehariduskeskuse puhastusteenindaja Maarja Leib (pildil) sai Noorel Meistril kolmanda koha.
Kõik võistlusülesanded tuli täita teiste osalejate silme all, kohtunikest rääkimata. Tartu kutsehariduskeskuse puhastusteenindaja Maarja Leib (pildil) sai Noorel Meistril kolmanda koha. Foto: Martin Ilustrumm

«Valmistudes oleme kõik ju läbi teinud ja rääkinud, aga närvipinge ajab asjad meelest,» muigas Noorel Meistril osalenud majutusteenindaja Janne Võrk, kes vaatamata nihkes lillevaasile sõitis laupäeva õhtul Tartusse tagasi esikohaga.

Lauateenindus on majutusteenindajate võistlusest see osa, mis kutsehariduskeskuses õppivale Võrgule vähem meeldib. Kõik esemed peavad olema laual kindlat joont mööda ja oht on kliendile midagi peale pillata.

Pingelises olukorras on võimalikke veakohti palju rohkem, nagu näitas ka pealtnäha imelihtne asi: lillevaasi, mis pidanuks olema täpselt keset lauda, pani neiu keskjoonest kõrvale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles