Rock võitis Szolnokit ühtse meeskonnana

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas (palliga) veerandfinaalseeria avakohtumises Szolnoki Olaj vastu..
Tanel Kurbas (palliga) veerandfinaalseeria avakohtumises Szolnoki Olaj vastu.. Foto: Margus Ansu

Gert Kullamäe on läbi kogu hooaja rääkinud, kui oluline on tema jaoks see, et ta saab edu saavutamiseks kasutada kümmet mängijat – tähtis polevat see, kes kohtumist alustavad, vaid kogu meeskonna terviklik toimimine. «Mängijad on minu nupud, millega saan oma unistust täide viia,» sõnas Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener. Eile sättis Kullamäe oma käsutuses olevaid nuppe nii osavalt, et suutis EuroChallenge’i sarja veerandfinaalseeria avamängus alistada kodus Ungari klubi Szolnoki Olaj 87:83. Väike samm unistuse poole on astutud.

Rocki vahetusmängijad etendasid võidus väga suurt rolli, visates kamba peale 37 punkti ning algatades teisel ja neljandal veerandajal eduseisu kindlustavaid vahespurte. Ja kuigi veel neljanda veerandaja keskel näis Rocki edu turvalisena, suutsid vastased kaugvisete abil vähendada viimaseks minutiks vahe minimaalseks.

«Esimesel poolajal tabasime väga hästi, aga lõpus meie visked enam ei läinud. Vastased panid aga kõik ära. Õnneks olime vabavisetel kindlad,» sõnas 19 punktiga Rocki resultatiivseimaks kerkinud Tanel Kurbas. «Meil kadus rünnakutest teravus, kuid samas oli vastaste maa-ala kaitse selline, et korvi all polnudki kuhugi minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles