Teadmiste eest saab jälle raha!

Verni Leivak
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad: mälumängu «Mis? Kus? Millal?» viimase hooaja võitjatiim (vasakult) folklorist Marju Kõivupuu, näitleja Madis Milling, teadusajakirjanik Arko Olesk, kapten Hannes Rumm, geograaf ja professor Hannes Palang ning IT-spetsialist Heiti Kender.
Võidukad: mälumängu «Mis? Kus? Millal?» viimase hooaja võitjatiim (vasakult) folklorist Marju Kõivupuu, näitleja Madis Milling, teadusajakirjanik Arko Olesk, kapten Hannes Rumm, geograaf ja professor Hannes Palang ning IT-spetsialist Heiti Kender. Foto: Merit Pettai (Kanal 2)

Telemäng «Mis? Kus? Millal?» alustab tuleval laupäeval juba kolmanda hooaja ning mõningate uuendustega.

Kanal 2 populaarse mälumängu «Mis? Kus? Millal?» produtsent Jevgeni Supin ütleb, et saatesarja kolmandale hooajale minnakse vastu mõningate muudatustega. Suurim neist seisneb tema sõnul selles, et ekraanile jõuab viis eelringi, kaks finaalmängu ja superfinaal. Televaatajate vastu mängib lõpuks supertiim, mis kokku pandud kõigi võistkondade parimatest mängijatest.

«Iluuisutamises on ka niimoodi, et lõpuks tehakse rohkem show’d. Ka meie tahame lõpuks moodustada koondvõistkonna ja vaadata siis, kuidas ja kui kiiresti nad omavahel ühise keele leiavad ja kas nad suudavad televaatajate keerulistele küsimustele vastata,» täiendab Supin. Olgu lisatud ja meenutatud, et kui võitjavõistkonda ootab auhinnana 6000 eurot, siis televaatajadki saavad küsimuste eest raha teenida, lausa sadu eurosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles