Taksojuht tappis teda väidetavalt rünnanud mehe kruvikeerajaga

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laupäeva hommikul sai politsei teate, et Kunderi tänaval löödi tüli ja sellele järgnenud kakluse käigus 31-aastasele mehele kruvikeeraja pähe.


«Kahtlustatavana pidas politsei sündmuskohal kinni 26-aastase mehe. Järgmisel päeval suri kannatanu haiglas saadud vigastustesse,» teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang.

«Menetlus algatati raske tervisekahjustuse tekitamise paragrahvi alusel, aga kuna kannatanu hiljem suri, siis eeldatavasti kvalifitseeritakse juhtum menetluse käigus ümber,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Arno Põder.

Põder rääkis, et esialgsetel andmetel puhkes tüli kliente oodanud taksojuhi ja taksoga sõita soovinud mehe vahel. Taksojuht keeldus meest sõidutamast, sest ta ootas parajasti kliente, kes olid ta tellinud.

«Selle peale olevat sõita soovija vihastanud ning taksojuhile kallale läinud. Taksojuhi väitel oli ta haaranud enesekaitseks esimese ettejuhtunud eseme, milleks oli kruvikeeraja ja sellega ründajat löönud,» rääkis Põder.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles