Palume vaatama!

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telemängu «Palume lavale» eelmise saate külalised Märt Pius ja Evelin Võigemast pidid muu hulgas püsiosalejate silme all perekonnavalssi tantsima.
Telemängu «Palume lavale» eelmise saate külalised Märt Pius ja Evelin Võigemast pidid muu hulgas püsiosalejate silme all perekonnavalssi tantsima. Foto: TV3

Saade «Palume lavale» heidab tuntud eesti näitlejad pea ees improvisatsioonilahingusse.

Hakkab harjumuspäraseks saama, et TV 3 teeb endale nime ja kogub vaatajaid suurejooneliste supershow’dega. Pärast võistlussaateid «Eesti otsib superstaari» ja «Su nägu kõlab tuttavalt» püütakse edu mängulise huumorisaatega «Palume lavale!», mis oma avasaatega kohe teleedetabeli kolmandale kohale hüppas.

Seega, päris eelkäijate menuni veel jõutud ei ole, rekordeid ei purustata, huvi on vaatajais aga ilmselgelt tekitatud. Küllap suuresti tänu tuntud teatrinäitlejate osalusele. Saatest saatesse on kohal püsivõistkond koosseisus Jan Uuspõld, Tiit Sukk ja Kadri Adamson, kes igal nädalal astuvad vastamisi ühe Eesti teatri näitlejakolmikuga. Avasaates Sepo Seeman, Ago Anderson ja Piret Laurimaa Endla teatrist ning läinudpühapäevases teises saates linnateatri esindus Andrus Vaarik, Evelin Võigemast ja Märt Pius.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles