Ragn-Sells käib endise töötajaga kohut

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnateenuste Põhja regiooni juhataja Kalle Grents lükkas talvel Rapla kohtumajas tagasi kõik endise tööandja esitatud süüdistused ärisaladuste lekitamises ja variettevõtlusega tegelemises.
Keskkonnateenuste Põhja regiooni juhataja Kalle Grents lükkas talvel Rapla kohtumajas tagasi kõik endise tööandja esitatud süüdistused ärisaladuste lekitamises ja variettevõtlusega tegelemises. Foto: Peeter Langovits

Rapla kohtumajas rullus eile lahti ettevõtlusdraama, kus üks Eesti juhtivaid jäätmekäitlusfirmasid Ragn-Sells süüdistas oma endist teenusejuhti Kalle Grentsi töötajate konkurendi juurde ülemeelitamises.

Kui mullu augustis Robbie Williamsi kontserdil prügikastide ja välikäimlatega tegelenud Kemmerling tellis jäätmeveo Eesti Keskkonnateenustelt, mitte Ragn-Sellsilt, nägi kaotaja oma läbikukkumise taga just Grentsi sepitsust.

2012. aasta sügisel lahkus Grents Ragn-Sellsist ja asus Keskkonnateenuste Põhja regiooni juhatajaks. Ragn-Sellsi ärijuhi Agu Remmelga väitel andis Grents uue tööandja käsutusse endise firma ärisaladused: nii tööjuhendid, palgaandmed kui ka klientidega töötamise strateegia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles