Van Persie tõi ManU raskest seisust välja, ka Dortmund pääses edasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie kolm väravat aitasid ManU edasi.
Robin van Persie kolm väravat aitasid ManU edasi. Foto: AP/Scanpix

Kolmapäeval selgusid Euroopa jalgpalli Meistrite liigas viimased veerandfinalistid, kui Manchester United alistas 3:0 Olympiakose ja pääses kahe mängu kokkuvõttes 3:2 edasi. Dortmundi Borussia kaotas küll kodus 1:2 Peterburi Zenitile, kuid jõudis kahe mängu kokkuvõttes skooriga 5:4 samuti veerandfinaali.

ManU juhendaja David Moyes loodab, et sellest saab senise kehva hooaja murdepunkt. Koduses Premier League’is hoitakse seitsmendat kohta, viimati jäädi kodus 0:3 alla Liverpoolile. «Loodan, et siit edasi lähevad asjad ülesmäge,» sõnas Moyes BBC vahendusel. Juhendaja kiitis kolm väravat löönud, ent mängu lõpus  kanderaamiga ära viidud Robin van Persiet. «Väga vähesed mängijad suudavad selles sarjas kübaratrikiga hakkama saada, tema on üks neist.» Moyesi sõnul hollandlasega siiski midagi tõsist ei juhtunud. «Vigastus ei tundu hull,» rääkis ta.

Dortmundi Borussiast 2:1 jagu saanud, ent siiski veerandfinaalist välja jäänud Peterburi Zeniti mängijad olid pettunud. «Suutsime hästi mängida ja võita, võime püstipäi koju naasta. Kahju, et me avamängus sama ei suutnud,» sõnas Zeniti keskväljamees Axel Witsel. Ründaja Hulk lisas: «Oleme pettunud, ent suutsime ühelt Euroopa parimalt meeskonnalt ühe võidu võtta.» Dortmundi juhendaja Jürgen Kloppi sõnul oldi edasipääsu väärt. «Mehed on seda väärt, sest nad võitlevad alati nagu hundid,» sõnas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles