Noored disainerid kaotasid Moekese

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moekesele hakkas viimastel aastatel tulema rohkem ka vanemate ja juba kogenumate noorte loomingut. Pildil olev kõrgema kunstikooli tekstiilitudengi Tauri Västriku kollektsioon «XO» sai mullu esimese koha vanemas vanuserühmas.
Moekesele hakkas viimastel aastatel tulema rohkem ka vanemate ja juba kogenumate noorte loomingut. Pildil olev kõrgema kunstikooli tekstiilitudengi Tauri Västriku kollektsioon «XO» sai mullu esimese koha vanemas vanuserühmas. Foto: Kristjan Teedema

Kuusteist aastat on igal kevadvaheajal Tartu rõivahuvilised noored kokku saanud ja Moekese võistlusel näidanud, mida nad oskavad välja mõelda. Sel korral jäi üritus aga ära.

Moekest korraldanud Anne noortekeskuse direktor Martin-Joel Bachmann ütles, et otsus lõpetada tuli juba mullu sügisel, kui pandi kokku selle aasta plaane.

«Kõige lihtsam põhjendus oli see, et selle vastu ei ole enam väga suurt huvi ja osalus on jäänud väikseks,» rääkis ta. «Paljudele oli osalemine natuke ka nagu pealesurutud või nii, sära silmis osalejatel enam ei olnud ja see oli selline inertsist toimuv üritus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles