Teeremontijalt jäi kahjuhüvitis saamata

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabivere elanik Merike Rekor on väga pahane Tabivere ja Lähte vahelise teelõigu ebaõnnestunult pinnanud Eesti Teede ASi peale, sest ettevõte ei hüvitanud talle sel lõigul lahtise killustiku pärast purunenud maasturi esituld ja hulga täkkeid saanud esiklaasi.
Tabivere elanik Merike Rekor on väga pahane Tabivere ja Lähte vahelise teelõigu ebaõnnestunult pinnanud Eesti Teede ASi peale, sest ettevõte ei hüvitanud talle sel lõigul lahtise killustiku pärast purunenud maasturi esituld ja hulga täkkeid saanud esiklaasi. Foto: Kristjan Teedema

Halvasti pinnatud teel kivirahe alla jäänud autojuht kulutas paar nädalat, et täita viletsa töö teinud riigifirma nõudeid kahju hüvitamiseks. Tulemus: kulutatud aeg ja tühjad pihud, sest süüdlane on keegi muu kui teefirma.

Tuttavat Tartusse sünnitusmajja sõidutanud Merike Rekor jäi eelmise kuu alguses Jõgeva maanteel Tabivere ja Lähte vahel kivirahe alla, mille paiskas õhku tema autost mööda sõitnud kiirabiauto. «Kivid lendasid nagu komeedid, ma ei saanud kuidagi kiirabi numbrit vaadata,» kirjeldas Tabiveres elav Merike Rekor juhtunut.

Tabivere ja Lähte vahelisel pea kümnekilomeetrisel lõigul lendab sügisest saadik autorataste alt killustik, sest seal uut tehnoloogiat kasutanud riigifirmal Eesti Teede AS pindamine ebaõnnestus. «Terve Tabivere on täis masinaid, mille esiklaasid ja küljed on lahtise killustiku pärast täkkeid täis,» rääkis Rekor. «Mitu inimest on pidanud esiklaasi ära vahetama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles