Serviti tahab korrata kodust suurvõitu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmer Musting
Kalmer Musting Foto: SCANPIX

Põlva Serviti käsipallimeeskond sai õiguse korraldada oma kodusaalis Balti liiga nelja tugevama finaalturniir ning peatreener Kalmer Mustingu sõnul soovitakse seal korrata 2008. aasta saavutust, kui samuti kodus mängides alistati Balti liiga finaalis Bresti meeskond.

Tol mälestusväärsel kevadel oli Serviti tippaeg – meeskonnas säras Mait Patrail ja kogu linn elas oma noortele sangaritele kaasa. Vahepealsetel aastatel on Servitis palju muutunud, kuid tänavuseks hooajaks suudeti komplekteerida taas hea meeskond, mis suutis napsata Balti liiga põhiturniiri võidu.

Poolfinaalis mängitakse taas vana tuttava Brestiga, kes selles liigas ei kasuta kõiki oma tugevamaid pallureid. «Nelja tugevama hulka pääsenud meeskondadest on kolm ilmselt üsna võrdsed – Minski SKA, Riihimäe Cocks ja meie,» loetles Musting ja lisas, et ka Bresti ei saa siiski alahinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles