Janar Mägi kiidab klubi ja loodab koondise paranemist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Mägi.
Janar Mägi. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti meeste käsipallikoondise üks tugitala Janar Mägi on pärast käevigastusest tingitud operatsiooni taas väljakul nii klubi kui rahvuskoondise eest. Kui oma igapäevase tööandja EHV Aue suunas on Mägil jagada vaid kiidusõnu, siis rahvusmeeskonna kohta tunnistab kogenud koondislane, et olukord pole küll nii roosiline kui mõni aasta tagasi, ent samas pole seis ka kõige hullem.

Kui suurem osa koondislastest mängis eelmise aasta lõpus ja selle aasta alguses MM-valikturniiri, siis Mägi käis sel ajal käeoperatsioonil ja liitus teistega alles kolmapäeval peetud EMi play-off’i eel. Juba aastaid koondist esindanud Mägi selles probleemi ei näe, et meeskonnakaaslased sel aastal ilma temata juba koos mänginud on, sest koondise liidrid Dener Jaanimaa ja Mait Patrail on tema jaoks tuttavad mängukaaslased.

«Minu jaoks pole probleemi, sest kaks aastat olen Deneriga koos mänginud (EHV Aue klubis – toim) ja teda tunnen väga hästi. Maiduga mängisime noorteklassis koos ja nüüd täiskasvanutes ka, kõik on minu jaoks okei,» rääkis Mägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles