Kas lõpuks otsustab väiksem eksimuste arv?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever (mustas).
Ingemar Teever (mustas). Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallimeistrivõistluste tänavuse hooaja alguses on favoriitide omavahelised lahingud kulgenud viikide tähe all. Viimati mängisid 1:1 tiitlikaitsja FC Levadia ja FC Flora. Kui samas taktis jätkata, hakkavad tiitliheitluses aina enam kaalu omama punktid, mis antakse ära kohtumistes tabeli keskmike ja lõpuosa tiimidega.

Mullu meistriks kroonitud Levadia on tänavu hooaja alguses suutnud kuuest kohtumisest praegu teenida vaid kaks võitu ja tabelis hoitakse üheksa silmaga viiendat kohta. Pärast laupäevast viiki tegi Levadia juhendaja Marko Kristal etteheiteid ka oma mängijate aadressil.

«Andsime selle mängu ära esimese viie minutiga. Selgelt oli see näha, et me ei olnud garderoobist välja minnes selliseks mänguks valmis. Siit ka küsimus mängijatele: miks tuleb neile enne värav ära lüüa ja alles siis hakatakse mängima?» lausus Kristal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles