Urmas Kruuse: olen püüdnud luua heatahtlikku partnerlust

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaiakohtade juurdeloomine oli Urmas Kruuse kõigi linnavalitsuste suur ülesanne, kuid lasteaiajärjekorrad püsivad endiselt. 2009. aastal osales Kruuse (esireas paremalt) koos Jüri Sasi ja Helmer Jõ­giga Sipsiku lasteaia avamisel.
Lasteaiakohtade juurdeloomine oli Urmas Kruuse kõigi linnavalitsuste suur ülesanne, kuid lasteaiajärjekorrad püsivad endiselt. 2009. aastal osales Kruuse (esireas paremalt) koos Jüri Sasi ja Helmer Jõ­giga Sipsiku lasteaia avamisel. Foto: Margus Ansu

Pea seitse aastat tagasi antud intervjuus ütles vastne linnapea Urmas Kruuse, et tahaks, et teda mäletataks kui meest, kes tegi Tartust rohelise linna. Kuidas vaatab ta tehtule tagasi ministrikabinetis intervjuud andes?

Peaaegu seitse aastat Tartu linnapeana on nii pikk aeg, et oli võimalus töid kavandada ja ka ära teha. Milliste saavutuste üle on tagasi vaadates põhjust uhkust tunda?

Olen nii kaua linnapea ametis saanud olla eeskätt tänu tartlaste toetusele. See on kõige alus, aga see pani ka suure kohustuse ja vastutuse peale. Mõnigi arvas, et kaua ma ikka siin olen, kiiresti tulen, kiiresti lähen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles