Illusioonide ebakindel pind

, TÜ teatriteaduse tudeng
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Uue Teatri väikese saali publiku hulgas peeglite ees mängib «Illusioonides» neli näitlejat: ülalt teises reas vasakult neljas on Mart Aas ja seitsmes Kristel Leesmend, ülalt kolmandas reas vasakult teine on Katrin Pärn ja vasakult kuues Siim Angerpikk.
Tartu Uue Teatri väikese saali publiku hulgas peeglite ees mängib «Illusioonides» neli näitlejat: ülalt teises reas vasakult neljas on Mart Aas ja seitsmes Kristel Leesmend, ülalt kolmandas reas vasakult teine on Katrin Pärn ja vasakult kuues Siim Angerpikk. Foto: Gabriela Liivamägi

Märtsi viimasel päeval õnnistas Tartu Uue Teatri väikese teatrisaali sisse Vene Teatri ja Uue Teatri koostöölavastus «Illusioonid». Taas räägitakse armastusest, seekord dialoogiliste monoloogide vormis.

Ivan Võrõpajevi teksti lavastas sügisel vene nüüdisdramaturgia laboratooriumis moskvalane Pavel Zobnin eskiisina, nüüd on küps lavastus esietendunud Tallinnas ja ka Tartus.

«Illusioonid» oleks nagu teater selle kõige vanemal kujul: intiimne lõkkeõhtune loojutustamine, mis publiku kaasaviimiseks peale vestja hääle ja žesti muud ei tarvitagi. Samas nagu ei ole ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles