Barack Obama: olin noorena narkosõltlane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John McCain.
John McCain. Foto: SCANPIX

USA demokraatliku partei presidendikandidaat Barack Obama tunnistas avalikul foorumil esinedes, et oli varajases nooruses narkosõltlane.

Obama kinnitusel oli ta teismeliseiga ja noorus üsna rasked, kirjutab AFP.

«Mul oli raske lapspõlv. Mu nooruses oli periood, kus ma ei saanud ilma narkootikumideta läbi,» meenutas presidendikandidaat.

Californias Lake Forestis toimunud foorumil osales ka Obama vastaskandidaat, vabariiklaste partei poolt presidendikandidaadiks valitud John McCain.

Kui Obama nimetas elu raskeks perioodiks noorust, siis McCaini sõnul oli tema suurimaks läbikukkumiseks esimese abielu karile jooksmine.

Presidendikandidaatidelt küsiti ka nende suhtumist aborti. Obama arvates peaks naistel olema õigus valida, kas nad teevad abordi või mitte. McCain oli aga kindlalt abordi vastu.

Mõlemad presidendikandidaadid püüdsid oma sõnavõttudega mõjutada USA usklikest hääletajaid, kelle hääled mängivad novembris toimuvatel valimistel suurt rolli.

Obamat jälitavad siiani kuulujutud tema moslemimineviku kohta. McCain kaotas pooldajaid, kui ta asjatundmatult kommenteeris tüvirakuuuringuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles