Servitil polnud finaalis Minski peatamiseks jõudu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti kaitseliin on Minski SKA ründaja enda haardesse saanud, kuid mängu võitmiseks seekordsest aktiivsest kaitsemängust veel ei piisanud.
Põlva Serviti kaitseliin on Minski SKA ründaja enda haardesse saanud, kuid mängu võitmiseks seekordsest aktiivsest kaitsemängust veel ei piisanud. Foto: Kristjan Teedema

Põlva Serviti käsipallimeeskond jõudis Balti liigas finaali, ent pidi tunnistama seal Minski SKA paremust.

«Mitte meie ei andnud algusega mängu ära, vaid vastane oli lihtsalt nii võimas, et iga mees tuli ja pani meile ära. Objektiivselt võttes olid nad meist tugevamad,» sõnas Põlva Serviti käsipallimeeskonna kapten Kristjan Muuga pärast Balti liiga finaalis Minski SKA-lt saadud kaotust 26:31.

Vaatamata kodupubliku marulisele toetusele sai Servitile saatuslikuks mängu algus, kui kiirelt jäädi taha 1:6 ning kahest väravast lähemale enam ei pääsetudki. «Pidime algusest peale kaitses aktiivselt mängima ja kiirrünnakutest ise väravaid viskama, kuid ei saanud sellega hakkama,» nentis Muuga. Serviti peatreener Kalmer Musting jätkas: «Enne mängu sai kõik olulisemad momendid läbi räägitud, kuid vastaste jaoks toimis ikkagi kõik täpselt nii, nagu nemad tahtsid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles