Hirvepargis tuleb laupäeval kõnekoosolek

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hirvepark..
Hirvepark.. Foto: Toomas Huik.

Laupäeval, 23 augustil algusega kell 12 toimub Hirvepargis traditsiooniline kõnekoosolek, kus tänavu räägitakse Eesti kaitsmisest ja kaitsetahte tugevdamisest.


Teiste seas esinevad Euroopa parlamendi liige Tunne Kelam, kes räägib rahvusriigi võimalustest Euroopa Liidus, ja kolonelleitnant Leo Kunnas, kelle teemaks on totaalkaitse rahvusriigi püsimise tagatisena.

IRLi rahvuslaste ühendus tähistab kõnekoosolekuga 21 aasta möödumist esimesest kodanikualgatusel toimunud Hirvepargi meeleavaldusest okupatsioonivõimude vastu, mis viis lõpuks Eesti Vabariigi taastamiseni rahvusriigina.

«Eesti riik peab tänases keerulises poliitilises olukorras tegema strateegilisi valikuid, edendamaks meie rahvusriiki ja kaitsetahet, seetõttu on tänavu kõned Eesti kaitsetahtest,» lausus rahvuslaste ühenduse esimees Tarmo Kruusimäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles