Poisikesed teevad vanas katlamajas tuld

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad käisid Puiestee 114f endises katlamajas süüdatud prahti ja rehve kustutamas reedel, pühapäeval ja esmaspäeval.
Päästjad käisid Puiestee 114f endises katlamajas süüdatud prahti ja rehve kustutamas reedel, pühapäeval ja esmaspäeval. Foto: Margus Ansu

Raadil asuvad Vene sõjaväe tondilossid tõmbavad ligi reostajaid ja neidki, kes panevad sinna tassitud rämpsule tule otsa. Päästjate tööpõld kaob sealt piirkonnast väga aeglaselt.

Puiestee tänaval asuv üks kahest endisest katlamajast on päästjatele viimastel päevadel kolm korda tööd andnud. Reede ja pühapäeva pärastlõunal said päästjad väljakutse põleva prahi ja rehvide pärast. Esmaspäeval kella 18 paiku sõitsid päästjad jälle sinna, hoones põles praht.

«Ühel korral nähti sellest hoonest poisikesi välja jooksmas,» ütles Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo. «Inimesed on katlamajja rämpsu tassinud, see pannakse põlema. Õnneks on põlenguid alati kiiresti märgatud ja abi kutsutud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles