Jalgrattavõistlus piirab Tartumaal liiklust

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis. Foto: Ain Protsin

Lisaks erinevatele teetöödele üle Eesti, piirab täna Tartumaal liiklust ka toimuv rattavõistlus.

Jalgrattavõistluste tõttu on täna kell 16.30-19.45 liiklusele suletud Tartu maakonnas Kõrveküla-Lähte maantee Kõrvekülast Vasulani ja Kärkna-Kobratu maantee Tartu-Jõgeva-Aravete maanteest kuni Vasulani.

Ümbersõit toimub Lähte-Sootaga kaudu või mööda Jõhvi-Tartu-Valga maanteed Aovere kaudu.

Tänasest kuni juuli lõpuni remonditakse Lääne-Viru maakonnas Simuna-Vaiatu maantee 6.kilomeetril asuvat Karaski silda. Kiiruspiiranguks on 30 km/h. 28.juunist kuni 22.juulini on sild liiklusele suletud ja ümbersõit toimub Väike-Tammiku ja Salla kaudu.

Maantee remonttöödega alustatakse Viljandi maakonnas Taari-Auksi maanteel Taarist Saarepeedini. Kiiruspiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h ja tööd kestavad 15.oktoobrini.

Seoses kergliiklustunneli ehitustöödega Lääne maakonnas Risti-Virtsu maantee 35. kilomeetril Kirblas on 16.augustini liiklus seal suunatud 40-meetri pikkusele ajutisele ümbersõiduteele ja liiklust reguleerib foor.

Teekatet pinnatakse sobiva ilma korral Ida-Viru maakonnas Narva-Narva-Jõesuu-Hiiemetsa maanteel Narva-Jõesuu ja Udria vahel, Hiiu maakonnas Kõrgessaare-Hüti-Puski maanteel Laukal ja Eistes ning Märjakaasiku-Kiduspe-Kõpu maanteel Ülendi ja Anumäe ristmiku vahel.

Samuti Võru maakonnas Laatre-Antsla maanteel Kobela ja Antsla vahelisel lõigul ja Pärnu maakonnas Mudiste-Suure-Jaani-Vändra maanteel Kaansoost Suurejõeni ning Nurme-Pappsaare maanteel kilomeetritel 6,2-7,8. Kiiruspiiranguks on 30 km/h.

Märgistustööde tõttu piiratakse töötsoonis kiirust kuni 30 km/h Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Viiralt kuni Püha teeristini.

Liiklusele on taas avatudHarju maakonnas Kiiu-Soodla maantee 10. kilomeetril asuv Soodla sild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles