ERRi juhina jätkav Allikmaa lubab käitumisviisi muuta

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERRi nõukogu koosolekul tehtud vaheajal käis Allikmaa korraks väljas, lubades kohe tagasi tulla. Naasis aga teisest uksest Ruussaare seltsis.
ERRi nõukogu koosolekul tehtud vaheajal käis Allikmaa korraks väljas, lubades kohe tagasi tulla. Naasis aga teisest uksest Ruussaare seltsis. Foto: Mihkel Maripuu

Rahvusringhäälingu sisetüli puhvermeheks toodud senine BNSi juht Ainar Ruussaar ja ERRi nõukogu kartus kaua kestva töövaidluse ees otsustasid Margus Allikmaa juhikohale jäämise.


Nõukogu tegi üleeile õhtul üle nelja tunni kestnud koosolekul valiku töötajate poolt või pigem enese säästmiseks. Nimelt kartis nõukogu, et Allikmaa on enda kaitsmiseks väga hästi juriidiliselt ette valmistanud ja kui nõukogu ta ametist vabastab, järgneb sellele pikk töövaidlus, kus pole kindel, et ühe toimetuse juhi vabastamist (mis on ettevõtte juhi pädevuses) kuigi suureks juhtimisveaks peetakse ja Allikmaa saab õiguse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles