Schleswig-Holstein toob Eestisse kevadist kultuuri

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimekas džässtromboonimängija Nils Landgren esineb koos Schleswig-Holsteini The JazzBaltica Ensemble’iga täna Tallinnas ja homme Tartus.
Nimekas džässtromboonimängija Nils Landgren esineb koos Schleswig-Holsteini The JazzBaltica Ensemble’iga täna Tallinnas ja homme Tartus. Foto: «Saksa kevad»

Saksamaa esitleb tänavu oma kultuuri mitmekülgse programmiga festivalil «Saksa kevad», mis sel aastal toimub koostöös Schleswig-Holsteini liidumaaga. Festivalil toimub enam kui 80 kunsti, kultuuri, majanduse, poliitika, teaduse ja saksa keelega seotud üritust.

Juba esmaspäeval alanud festival saab täna Kumu kunstimuuseumis ja selle hoovis ametlikult piduliku alguse. Üritusel osalevad Schleswig-Holsteini liidumaa peaminister Torsten Albig ja sealne justiits-, kultuuri- ja Euroopa minister Anke Spoorendonk ning kultuurivaldkonna esindajad ja põllumajandusdelegatsioon.

Pidulikku avamist saadab Nils Landgren & The JazzBaltica Ensemble, mis pärineb Schlesw­ig-Holsteinist, kuid ühendab paljusid Läänemere maade muusikuid. Nils Landgreni & The JazzBaltica Ensemble’i kontserti saab kuulata täna õhtul Jazzkaare Merepaviljonis ning homme Tartu Jazzklubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles