Teadmatus takistab otsustamist

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu pole teada, kas Darko Ivanovic jätkab Pärnu peatreenerina ja Vladimir Krisevitš mängijana.
Esialgu pole teada, kas Darko Ivanovic jätkab Pärnu peatreenerina ja Vladimir Krisevitš mängijana. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Korvpalli Eesti meistriliiga veerandfinaaliga piirdunud klubide juhid räägivad nagu ühest suust, et stipendiumite maksmise keelustamisest tekkinud segaduse ja teadmatuse tõttu ei saa nad veel teha uueks aastaks selgeid plaane. Samas ollakse veendunud, et vaatamata ebakindlale tulevikule jätkatakse meistriliiga tasemel mängimist – omaette küsimus on aga, milliseks kujuneb meeskondade tase.

Kõige helgem näib tulevik põhiturniiril 6. koha saanud, ent veerandfinaalis Rakvere Tarvale kaotanud Pärnu meeskonnal. Aastaid rahapuuduses virelenud ja ühe hooaja projektide najal tegutsenud klubile pani õla alla Pärnu Sadam. Kolme aasta jooksul toetatakse meeskonda viiekohalise summaga. Ja kuigi Pärnu klubi juht Mait Käbin ei soovinud summat täpsustada, tunnistas ta, et see jääb viiekohaliste arvude ülemisele poolele.

«Uue toetaja lisandumine lubab meil meeskonda paremini komplekteerida ja püüda kõrgemaid eesmärke,» sõnas Käbin. «Räägime ka seniste toetajatega, ehk näeb neist mõni selles valguses võimalust ka oma panust suurendada. Loodan saada pildi selgemaks juuni alguseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles