Politsei Kernu juhtumist: relvaga mees kujutas ohtu temaga napsitanud noortele

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei reedel Kernus.
Politsei reedel Kernus. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eile lahendas politsei kolme tunniga Kernus lahvatanud peretüli, kus pereisa haaras relva ja tulistas sellest õhku ja kuigi kardeti pantvangikriisi, ei hoidnud peremees tegelikult majas last ega elukaaslast kinni.

Eile õhtul jõudis korrakaitsjateni info, et Kernus tulistas mees püssiga õhku ja et ta oli majas koos oma elukaaslase ja 13-aastase lapsega ning kuna kardeti kõige hullemat, saadeti kohale politsei eriüksus K-komando ning läbirääkijad, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Juhtus see, et mehed võtsid napsu ja pereisa pani noorematele meestele pahaks, et nad majas viibisid ja palus neil lahkuda,» kirjeldas Põhja prefektuuri operatiivjuht Valter Pärn, lisades, et seejärel tekkis väike sõnelus ja kui poisid olid majast välja tulnud, siis pereisa lasi ka jahipüssist paugu õhku.

Ohtu kujutas peremees politsei hinnangul eelkõige noortele meestele, kellega ta napsutas. Esialgsed andmed, et tegemist oli pantvangikriisiga, osutusid hiljem ebatäpseks, sest peremees ei hoidnud oma naist ega last majas kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles