Kulda ja karda on Räniorus vähe

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi välisesindajal Silicon Valleys Andrus Viirgil (esireas) käisid mullu külas EASi välisesindaja Peterburis Toomas Kästik (vasakult), EASi välissuhtluse koordinaator Krista Mihkelsaar, EASi rahvusvahelistumise osakonna juht Kristi Tiivas, Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Taavi Kotka.
EASi välisesindajal Silicon Valleys Andrus Viirgil (esireas) käisid mullu külas EASi välisesindaja Peterburis Toomas Kästik (vasakult), EASi välissuhtluse koordinaator Krista Mihkelsaar, EASi rahvusvahelistumise osakonna juht Kristi Tiivas, Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Taavi Kotka. Foto: EAS

Kaheksandat aastat Silicon Valleys töötava EASi esindaja Andrus Viirgi sõnul tuntakse Eestit, glamuuri kohtab sealses töös aga vähe.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) esindaja Andrus Viirg ütleb intervjuus, et idufirmade asutajatel on Eestis kerge luua ettevõtet, kuid lisaraha kaasamiseks ja maailmaturule minekuks pole Eesti õige koht.

Millega EASi välisesindaja Silicon Valleys tegeleb?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles