Maaülikool hakkab mahetoitu pakkuma

Katre Tatrik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meriliis Kotkas (paremal) ja Elen Peetsmann on suured mahetoidufännid ning nende eestvedamisel hakatakse maaülikooli peamaja kohvikus juba sügissemestrist iga päev tavatoidu kõrval ka sarnaste hindadega mahetoitu pakkuma.
Meriliis Kotkas (paremal) ja Elen Peetsmann on suured mahetoidufännid ning nende eestvedamisel hakatakse maaülikooli peamaja kohvikus juba sügissemestrist iga päev tavatoidu kõrval ka sarnaste hindadega mahetoitu pakkuma. Foto: Kristjan Teedema

Sügisel saab maaülikooli peamaja kohvikus keha kinnitada mahetoiduga. Selle eest seisavad hea maaülikooli rakendusbioloogia magistrant Meriliis Kotkas ja mahekeskuse juhataja Elen Peetsmann. 

Kotkas ja Peetsmann pakkusid koos toiduteaduse doktorandi Darja Mati ning maastikukaitse magistrandi Kaia Treieriga Eesti maaülikooli peamaja kohvikus tavatoidu kõrval mahetoitu märtsi viimasel nädalal.

«See meeldis inimestele väga. Mahetoit sai kiiresti otsa, järjekorrad olid kohviku ukseni ja uksest väljagi,» rääkis Kotkas mahetoidu pakkumise proovinädalast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles