Narva kooli suhtes võib tulla kokkulepe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva eesti gümnaasiumi hoones peaksid uue plaani järgi 2014. aasta 1. septembril õppima asuma vaid põhikooliõpilased, mõlema kooli gümnasistid aga selle kõrval paiknevas vanalinna gümnaasiumi hoones.
Narva eesti gümnaasiumi hoones peaksid uue plaani järgi 2014. aasta 1. septembril õppima asuma vaid põhikooliõpilased, mõlema kooli gümnasistid aga selle kõrval paiknevas vanalinna gümnaasiumi hoones. Foto: Irina Tokareva

Riik võib jõuda mais Narva linnavõimudega kokkuleppele, et eesti gümnaasium ja vanalinna riigikool muudetakse põhikooliks ning luuakse üks ühine eestikeelne täisgümnaasium.

Otsused Narva eesti gümnaasiumi ümberkorralduste asjus on ministri vahetuse tõttu veninud, ent tehakse loodetavasti mais, mil Narva linnavolikogu kokkukutsutud töörühm plaanib taas kokku tulla, ütles haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Irene Käosaar.

«Aprillis käis töörühm tutvumas Viljandi riigigümnaasiumiga, kaasas olid ka Narva koolijuhid. Järgmisel nädalal läheb minister Narva, et kohtuda linnapea ja volikogu esimehega. Pidurit pole ümberkorraldustele pandud, lihtsalt minister tahab ise asjadega täpsemalt kursis olla,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles