Haavatav teater ja hea tuju

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halory Goergeri ja Antoine Defoorti etenduses «Germinal» taasluuakse maailm. Rakveres mängitakse etendust prantsuse keeles ingliskeelsete subtiitritega.
Halory Goergeri ja Antoine Defoorti etenduses «Germinal» taasluuakse maailm. Rakveres mängitakse etendust prantsuse keeles ingliskeelsete subtiitritega. Foto: Alain Rico

Juuli alguses näeb Rakveres peetaval festivalil võimsat teatriprogrammi.

Tänavusel Baltoscandalil näeb lavastust, mis oli eelmisel aastal Avignoni teatrifestivali põhiprogrammis. Rahvusvahelise teatrifestivali Baltoscandal kunstiline juht Priit Raud tunnistab, et «Germinali» poleks muidu Rakverre saadud, kui Baltoscandal poleks selle menuka lavastuse kaasprodutsent, ning Halory Goerger ja Antoine Defoort said kutse Eestisse juba enne esietendust.

Raud möönab, et Goerger ja Defoort pole veel tipptrupp, nad on selleks kohe-kohe saamas, sest huvi nende kahe uue töö vastu, mis alles proovisaalis, on maailmas suur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles