Tartu rahvaarvu kasvamise nimel tuleb pingutada

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Urmas Klaas ütleb intervjuus Jüri Saarele, et pole eelmisest linnapeast jäänud kabinetis muutnud muud, kui et lasi linnamuuseumisse tühjaks viia suure kingituste kapi.
Linnapea Urmas Klaas ütleb intervjuus Jüri Saarele, et pole eelmisest linnapeast jäänud kabinetis muutnud muud, kui et lasi linnamuuseumisse tühjaks viia suure kingituste kapi. Foto: Kristjan Teedema

Linnastumine Eestis paratamatult jätkub, kuid peab kõvasti pingutama, et elukeskkond ja töövõimalused kallutaksid noorte valikut just Tartu kasuks, ütleb üle kuu linnapeaametit pidanud Urmas Klaas. Aga see tähendab ka elukeskkonda selles mõttes, et noortel inimestel oleks huvitav siin elada, et oleks väljas käimise kohti, oleks meelelahutust.

Kuidas seadsite ümber eelmisest linnapeast jäänud kabineti?

Ma ei ole midagi siin muutnud. Ainus asi, see suur kingituste kapp, kutsusin linnamuuseumi töötajad ja lasin kingitused muuseumisse viia, et uutele kingitustele ruumi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles