Šokeeritud linlane: eidekesena esinenud kerjus osutus habetunud meheks!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerjuseit Viru keskuse juures.
Kerjuseit Viru keskuse juures. Foto: Lugeja foto

Tallinncityle pajatas lugeja teda šokeerinud juhtumist, kus Viru keskuse juures kerjuseidena kaastundele rõhunud kodanik osutus hoopis nooremapoolseks täies elujõus meheks.

«Viru keskuse juures kerjas, nagu mulle alul tundus, silmnähtavalt haige vana naine. Rätik oli peas, värises, lausa vappus. Pilku ei tõstnud, käsi kaugel ees,» rääkis lugeja. «Lapsed uurisid, et mis tal viga. Kummardusin ja asusin lastele selgitusi andma. Siis märkasin, et kerjaja piilub räti alt ning et ta polegi naine. Et hoopis nooremapoolsem, õrnalt habetanud mees,» oli lugeja jahmunud.

«Jäin teda korraks kauemaks silmitsema. Tegelikult oli ta tõesti liiga pikka kasvu ja meeste tossud olid jalas. Kuidagi kahtlane oli see värk. Viru väravate juures oli analoogne kerjus. Ei teagi, kas see on kaval moodus raha saamiseks või mõni sotsiaalne eksperiment?» paiskas ta õhku küsimuse.

Mida arvavad teised lugejad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles