Selgust pole, aga tegutseda tuleb

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure tõenäosusega jääb tuleval hooajal Eesti meistriliiga klubides leegionäre vähemaks ja rohkem näeme pildil olevate eestlaste (vasakult) Rain Veidemani, Gert Dorbeku ja Joosep Toome ning nende sõprade heitlusi.
Suure tõenäosusega jääb tuleval hooajal Eesti meistriliiga klubides leegionäre vähemaks ja rohkem näeme pildil olevate eestlaste (vasakult) Rain Veidemani, Gert Dorbeku ja Joosep Toome ning nende sõprade heitlusi. Foto: Mihkel Maripuu

«Tulevikuplaanide tegemisel peaks olema äraootaval seisukohal, aga kurb on see, et tegelikult pole meil midagi oodata… lahendust ei paista kusagilt tulemas,» rääkis Tartu Ülikooli spordiklubi korvpallidivisjoni juht Andres Ottender.

Tema ja teiste Eesti korvpalliklubide eesotsas olevate inimeste mure on ühine: pärast maksuameti ristikäiku Eesti spordis laialt kasutatud stipendiumite maksustamise vastu pole endiselt selgust, kuidas saavad klubid tuleval hooajal tasustada oma mängijaid ja treenereid.

Segane seis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles