Raskete aegade abimees

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtnäha igati muhe mees: praeguses Eesti elus häirib peakaplan Jaan Jaanit riigimehelikkuse puudumine paljudel juhtidel – täie hingega rahva teenimist on vähe ja liialt palju tehakse tühja juttu. Talle meeldib Ants Laaneots, kes ütleb asjad välja nii, nagu need on, aga ka Tunne Kelam oma siirusega.
Pealtnäha igati muhe mees: praeguses Eesti elus häirib peakaplan Jaan Jaanit riigimehelikkuse puudumine paljudel juhtidel – täie hingega rahva teenimist on vähe ja liialt palju tehakse tühja juttu. Talle meeldib Ants Laaneots, kes ütleb asjad välja nii, nagu need on, aga ka Tunne Kelam oma siirusega. Foto: Toomas Tatar

Ees ootab vaevaline lahutus. Või on vaja traagiliselt hukkunu lähedastele kurb teade kätte toimetada. Küll on hea, kui neil hetkedel on, kelle poole pöörduda.

See kergelt habetunud hallipäine mees pole tavaline politseinik ega ka tavaline vaimulik. Ta on mõlemat korraga. Sellest annab tunnistust politseimundri alt paistev vaimulikukrae.

See mees on politsei- ja piirivalveameti peakaplan Jaan Jaani. Ta selgitab, mida tal ja tema ametivendadel tuleb teha:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles