Tähtverest kaob üks parkla ja üks lisandub

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Tartu laululava ülemise parkla asemele kavandab linn tenniseväljakuid, kaduva parkimisvõimaluse asendamiseks on uus parkla plaanitud Vaksali tänava pikendusele, kus see rajatakse kohalike ettevõtjate kaasabil.

Sel nädalal saatis Tartu linnavalitsus linnavolikogusse Kreutzwaldi 1b krundi detailplaneeringu vastuvõtmise ja avalikule väljapanekule saatmise eelnõu. Lauluväljaku ülemise parkla kohale on ette nähtud kuus tenniseväljakut ja teenindushoone. On arvestatud, et selle tulemusena jääb piirkond ilma 350 parkimiskohast.

Tartu abilinnapea Jarno Laur ütles, et see on murdosa parkimiskohtade vajadusest suurürituste ajal ja samas oleks ebarealistlik siduda tohutute asfaltväljade rajamist kuue tenniseväljaku ehitusega. Tenniseväljakud sobivad tema meelest sellesse kohta, kus juba praegu on koos sportimisvõimalused ja kõrval on skate-park.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles