Ekstreempiltnik läheb tuld jälitama

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kus on sein, kus on põrand? Šveitsi rulasõitja Simon Strikeri pildistamiseks tänavusel Simple Sessionil Tallinnas kulus esmalt ligi kuus tundi, et ehitada ruum, kus põrand on justkui sein ja sein (taamal tume) justkui põrand. Koer reedab muidugi ära, mis on tegelikult mis.
Kus on sein, kus on põrand? Šveitsi rulasõitja Simon Strikeri pildistamiseks tänavusel Simple Sessionil Tallinnas kulus esmalt ligi kuus tundi, et ehitada ruum, kus põrand on justkui sein ja sein (taamal tume) justkui põrand. Koer reedab muidugi ära, mis on tegelikult mis. Foto: Jaanus Ree

Ühtäkki oli purjelaud punane. Millest küll?! Ega ometi verest? Sest sel juhul, arvestades, et vesi on soolane, peaks ju kuskilt kipitama.

Aga suurt ei kipitanud. Sest adrenaliin möllas veres – võistlus ju käis – ja polnud mahti valu tunda.

Ometi, nagu kaldal selgus, oli jalatald katki mis katki. Purjelaua uim oli lõiganud sinna sügava sälgu. Sellises seisus ei saanud enam merele tagasi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles