Kui palju maksab enda lõpuaktuseks üleslöömine?

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Pm

Kooli lõpetades pööratakse palju tähelepanu kleidi ostmisele, kuid ei arvestata, et lisaks sellele kulub palju raha ka kõikvõimalikele iluprotseduuridele.

Nii tähtsal päeval kui kooli lõpetamine tahab iga neidis näida «peoprintsessina». Seda, kui palju keegi aktusel loomulikku ilu demonstreerib, otsustab mõistagi igaüks ise. Need, kes end piduliku sündmuse puhul rohkem üles vuntsivad, peavad paratamatult ka rahakoti raudu enam paotama. Või siis nende emad-isad.

Vaatlesime hinnakirju paarikümnes salongis, kus sai lasta teha n-ö täispaketi: soengu, jumestuse ja maniküüri. Kauniks tegemise kogumaksumuse väljaselgitamiseks liitsime iga teenuse keskmise hinna. Tallinna kesklinnas asuvas ilusalongis pidi kukrut kergendama 73,90 euro võrra, mujal Eesti suuremates linnades – Tartus, Pärnus, Haapsalus, Viljandis ja Rakveres – kulus keskmiselt 54 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles