Kuldmedalist võtab ette ja teeb ära

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Koppeli selle suve plaanid on sarnased tuhandete teiste noorte omadega: kõigepealt lõpuaktus, siis sisseastumiskatsed, laulupidu, pisut tööd ja palju puhkust.
Kristi Koppeli selle suve plaanid on sarnased tuhandete teiste noorte omadega: kõigepealt lõpuaktus, siis sisseastumiskatsed, laulupidu, pisut tööd ja palju puhkust. Foto: Margus Ansu

Millegipärast on nii, et kõige tublimad kuldmedalis­tid ei tegele kunagi ainult õppimisega, vaid jõuavad sealt kõrvalt teha sporti või, nagu Elva gümnaasiumi lõpetaja Kristi Koppel, pühenduda muusikale.

Kristi on kooli kõrvalt 12 aastat muusikakoolis klaverit õppinud, laulab neidudekooris, käib laulustuudios ja armastab ka pildistada.

«Üheteistkümnendas klassis nõudis kool ja õppimine küll rohkem aega, aga ma ei tea, olen väiksest saati harjunud niimoodi tegema ning see ei ole mulle raske tundunud,» laiutas neiu käsi. «Kindlasti mõjutab seegi, et ma ise tahan kõiki neid asju teha ning seega olen motiveeritud, lihtsalt võtan ette ja teen ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles