Allan Roosileht, päeva kuningas ja klatšimoor

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähelepanu 
rinnaesisele! Igaühel juba oma nimega särki 
pole. Selleks et oleks, ja selleks et julgeda seda kanda, peab 
olema nimekas tegija. Allan 
Roosileht on.
Tähelepanu rinnaesisele! Igaühel juba oma nimega särki pole. Selleks et oleks, ja selleks et julgeda seda kanda, peab olema nimekas tegija. Allan Roosileht on. Foto: Toomas Tatar

Selle nädala teisipäeva hommikul, kui enamik teisi alles alustas tööpäeva, aga Star FMi saatejuht Allan Roosileht oli oma avaliku töise etteaste Eesti rahvale juba lõpetanud, istusime Tallinnas Peterburi tee ääres inimtühja kohvikusse. Taustaks kostis koridorist ehitusmeeste tööriistade müra.

Roosileht, Eesti legendaarsemaid diskoreid, kes saab sel suvel 55, ei ilmutanud vähimatki märki, et varased neli tundi otse-eetrit oleks teda kurnanud. Ta oli pigem põnevil: eelmisel õhtul oli ta käinud kuulamas kuulsa Led Zeppelini juhtfiguuri Robert Planti, sel õhtul ootas ees Tom Jonesi kontsert. «Me Ifiga mõlemad ootame seda,» tunnistas ta. (Iff on Ivo Linna.) «Iff on öelnud, et tahaks ükskord Tom Jonesi näha. Nüüd on ta meil käes!»

Aga enne seda on Roosileht minu ja Arteri lugejate käes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles