Sass Henno: suvepalve nõrgemate kaitseks

Sass Henno
, Kirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sass Henno
Sass Henno Foto: Erakogu.

Veel hetk tagasi tahtsin kirjutada jaanipäevast, võidupühast ja sellest, kui kange rahvas me oleme, aga see plaan muutus, kuna nägin taas midagi, mis avas meie igapäevaelu allhoovuse, kuhu sa tavaliselt ei vaata. Ma kirjutan sellest, kuidas hoida teisi. Just nüüd, enne jaanipäeva pikki pühi, enne suvepuhkuseid ja enne, kui mõni laps emast igaveseks ilma jääb.


Istusin äsja restoranis ja minu kõrvallauas istus kinnipekstud silmaga naine, laual kohtingulilled, ning tema vastas istus kena sarmikas mees, kes tema kätt hoidis. Jah, ma juba tunnen, kuidas keegi hakkab selle loo kommentaarides kirjutama, et kõik mehed ei peksa oma naist, kuidas see võib olla kukkumisest ja kuidas see kõik on üks tänitavate naiste väljamõeldis. Või et äkki on see juba uus mees. Aga kui te oleks näinud, kuidas mees hoidis teda randmest, justkui püüdes käega lõikearme peita, mõtleks te minuga sarnaseid mõtteid. See ei olnud hellus. Vaid midagi muud.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles