Pedaalijad ihkavad Palamuselt medaleid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljateistkümnes ei tööta, ütles pärast paari prooviringi Tam­me staa­dionil käikudele viidates juunioride klassis võist­lev Norman Vahtra (paremal). Tagumised hammasrattad on kulunud, ter­ve kassett tuleb välja vahetada, märkis treener Silver Ao.
Neljateistkümnes ei tööta, ütles pärast paari prooviringi Tam­me staa­dionil käikudele viidates juunioride klassis võist­lev Norman Vahtra (paremal). Tagumised hammasrattad on kulunud, ter­ve kassett tuleb välja vahetada, märkis treener Silver Ao. Foto: Kristjan Teedema

Homme Palamusel algavad ja pühapäevani kestvad maanteesõidu Eesti meistrivõistluste stardid toovad Jõgevamaale kokku kodumaise nii noorte kui proffide rattaparemiku.

Ilmselt nagu kõigis jalgratta treeningurühmades ja klubides, tehti eile ka Rein Taaramäe rattaklubis Tamme staadionil viimased treeningud ning sätiti tehnikat.

Paaritunnisel väikeste spurtidega treeningul, et jalad käima saada ja keha pingutuseks ette valmistada, rääkis startijaile viimase lihvi andmisest Taaramäe klubi peatreener Silver Ao.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles