Jalgpalliklubi vaimukas kampaania

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. juuni Eesti meistriliiga kohtumine Tammeka ja FC Levadia vahel.
10. juuni Eesti meistriliiga kohtumine Tammeka ja FC Levadia vahel. Foto: Rein Murakas

Tartu Tammeka jalgpalliklubis on ärevad ajad. Sellel laupäeval ja järgmise nädala reedel on käimas otsustavad Premium liiga kohtumised meeste endi koduväljakul. Pingete maandamiseks on klubi toimkond eesotsas selle tegevjuhi Kalle Paasiga mõelnud välja vaimuka kampaania.

Turunduskampaania eesmärk on aidata Tammeka esindusmeeskonna pingeid maandada ja kutsuda üles rahvas kaasa elama. Paasi sõnul sõltub otsustavate mängude edu justnimelt sellest, kui hästi mängijad kodumängude eel stressiga toime tulevad ja samuti pealtvaatajate toetusest. Hashtag‘i #koduvõidunimel all näitavad jalgpallurid oma meetodeid selle hooaja koduneeduse murdmiseks ja ärgitavad poolehoidjaid omi välja pakkuma. «Hetkel on liigahooaeg poole peal ning meie oleme 10 meeskonna seas punktide poolest 8. kohal (ehkki publiku poolest kolme parema seas). Meie meeskond on hästi noor, on meie relv publik ja hea turundus ja ägedad kampaaniad, millega end vanemate ja kogenumate meeskondade vastu häälestada,» kõlas Paas enesekindlalt otsustavate mängude eel.

Tutvu humoorika kampaaniaga SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles