Kalju kustutas Sillamäe lootused

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju võitis Euroopa liiga teise ringi avamängus kodusel Kadrioru staadionil Poznani Lechi 1:0. Ainsa värava lõi Hidetoshi Wakui 81. minutil.
Nõmme Kalju võitis Euroopa liiga teise ringi avamängus kodusel Kadrioru staadionil Poznani Lechi 1:0. Ainsa värava lõi Hidetoshi Wakui 81. minutil. Foto: Erik Prozes / Postimees

Eesti meistriliiga 20. voorus alistas Nõmme Kalju dramaatilises kohtumises võõrsil 3:2 Sillamäe Kalevi ning jätkab FC Flora ja Tallinna Levadia kannul, Sillamäe medalilootustele andis kaotus aga valusa hoobi.

Jevgeni Kabajevi iluvärav viis Sillamäe juhtima, kuid avapoolaja lõpus viigistas Martin Vunk sama kauni löögiga oma endise koduklubi vastu seisu ja Hidetoshi Wakui tabamusest pääses omakorda ette Kalju. Ehkki Mindaugas Bagužis saatis veel korra palli Kalju väravasse, jäi viimane sõna tallinlastele, kui 86. minutil oli õigel hetkel õiges kohas Felipe Nunes.

«Mõlemal meeskonnal oli raske, endal polnud ka üldse purakat,» viitas Kalju kaitsja Alo Bärengrub nii Kalju kui ka Kalevi rasketele euromängudele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles