Sebe lubab bussi üksnes puuris koeri

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Kolpakova jäi pika ninaga, kui tahtis oma suukorvistatud koera Tartu linnaliinibussi kaasa võtta, sest bussijuht ei lubanud. Bussifirma Sebe leiab, et juht käitus korrektselt.
Hanna Kolpakova jäi pika ninaga, kui tahtis oma suukorvistatud koera Tartu linnaliinibussi kaasa võtta, sest bussijuht ei lubanud. Bussifirma Sebe leiab, et juht käitus korrektselt. Foto: Kalev Saar

Suukorvistatud koera peatusesse maha jätnud linnaliinibussijuhi tegevus oli kõigiti korrektne, leidis Sebe, sest bussi tohib kaasa võtta vaid puuri pandud lemmikloomi, erand on üksnes juhtkoerad.

Lugu sai alguse, kui Hanna Kolpakova tahtis 10. liini bussiga sõita Peetri kiriku juurest Ihastesse, kaasas suukorvistatud ja rihma otsas ameerika staffordshire'i terjer, aga naisbussijuht teda bussi ei lubanud. Juht viitas bussis olevale koertevedu keelavale kleebisele. Ei jäänudki siis Kolpakoval muud üle kui minna jala Ihastesse.

Bussijuhi käitumine tundus Kolpakovale põhjendamatu – «Olen iga nädal näinud bussis koeri, alati pole neil suukorvigi» – ja ta saatis Sebele kirja, kus nõudis keelu kohta aru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles