Kes pärib Pareiko kindad?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aastal andis Mart Poom (vasakul) süm­boolselt kindad üle Sergei Parei­kole. Kellest saab aga Parei­ko järeltulija?
2009. aastal andis Mart Poom (vasakul) süm­boolselt kindad üle Sergei Parei­kole. Kellest saab aga Parei­ko järeltulija? Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondisel seisavad ees huvitavad ajad. Kui väljaku­mängi­jate seas toimuvad muutu­sed on protsessi pidev osa, siis esi­värava­vahi vahetus on juba hoopis teist­suguse kaaluga. Selline samm võib lähi­tulevikus aga aset leida, kuna esi­kinnas Sergei Pareiko sai jaanuaris 37‑aastaseks ning lisaks on tal probleeme koduklubis mänguaja saamisega. Kas aga varumeeste hulgas on sellist mängijat, kes käib Mart Poomi ja Pareiko jälgedes ja suudab väärikalt suurt vastutust kanda? Poomi arvates on.

«Hetkel väravavahtide osas küll probleemi pole. Lisaks Parei­kole on veel kolm meest, kes välisklubides mängivad,» ütles koondises värava­vahtide tree­neri rollis olev Poom, kes pidas siin­kohal silmas Pavel Lon­dakut (34‑aas­tane), Ar­tur Ko­ten­kot (32) ja Mih­kel Ak­salu (29). 22‑aas­tane talen­dikas Mar­ko Mee­rits kuulub praegu veel kaugematesse tulevikuplaanidesse, kuid ootused on tema suhtes suured.

Väravavahi tähtis roll

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles