Inkassofirma hakkas sisse nõudma vanu trahve

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Europark paneb rikkujale trahvi­kviitungi koja­mehe vahele, kui rikku­ja trah­vi ei   mak­sa, hak­kab temaga tege­lema in­kasso­firma.
Europark paneb rikkujale trahvi­kviitungi koja­mehe vahele, kui rikku­ja trah­vi ei mak­sa, hak­kab temaga tege­lema in­kasso­firma. Foto: Too­mas Tatar

Kaks aastat tagasi Europarklas enese teadmata trahvi saanud naist tabas nüüd ebameeldiv üllatus – tema isiku­andmed olid jõudnud inkasso­fir­masse ja koju saabus hagihoiatus.

«See tuli täiesti suvalisel hetkel. Nõudes polnud ainsatki viidet parkimis­rikkumise toimumis­ajale. Nõuti vaid viivitamata tasuda 70 euro suurune võlg. Enne seda pole minuni ain­satki teadet jõudnud,» kinnitas Posti­mehe toimetusele Epp (nimi muudetud – toim), kelle post­kasti 22. juulil OÜ Ju­li­anus In­kasso hagi­hoiatus saabus.

Teine sarnane juhtum kohtuhoiatusega jõudis auto­oma­nikuni 23. juu­lil. Jällegi – paari aasta taguse 30‑eurose tasumata jäänud parkimistrahvi eest küsis inkassofirma 70 euro suurust kahjusummat. Ka sellele hoiatusele polnud inkassofirma lisanud ei trahvikviitungit ega muid tõendavaid viiteid sündmuse fikseerimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles