Tallinnas jäid autod Tammsaare teel veevangi

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeuputus Tammsaare teel
Veeuputus Tammsaare teel Foto: Postimees.ee lugeja

Tallinnas täna pärastlõunal alanud tugev äikesevihm ujutas kohati sõiduteed üle sel määral, et autod ei pääsenud enam liikuma, näiteks seisis kella 16 paiku Tammsaare teel Pärnu maantee viadukti all veevangis ligi kümme autot.

Pealtnägija teatas Postimees.ee'le, et Pärnu maantee viadukti all ulatus vesi sõiduauto ukseni. Teiste seas ei pääsenud vihma tõttu viadukti alt liikuma üks kaubik.

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI) andis kella poole kolme paiku hoiatuse, et täna pärastlõunal on mitmel pool äikest ning sadu on kohati tugev. Äikesepilvede all on tugevamaid tuuleiile.

Kella 14 paiku algas tugev sadu Tallinnas, tund aega hiljem lisandus vihmale kõuekõmin ja välgunooled. EMHI sünoptik Merike Merilain prognoosis, et tunni ajaga tuleb sademeid 30 mm.

«Taoline info sademete hulga kohta on signaaliks AS Tallinna Vesi avariibrigaadidele, olla igaks juhuks valmis paduvihma tagajärgede likvideerimiseks,» ütles Tallinna abilinnapea Taavi Aas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles