Saadiku soovitus: rääkige joodikutega

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Kõiv (paremal) nädal tagasi rääkimas Tallinnas alkoholi tarvitavate potentsiaalsete häirijatega. Poliitiku sõnul mõistsid nad häirimise lubamatust ja olid nõus kohe mujale minema.
Tõnis Kõiv (paremal) nädal tagasi rääkimas Tallinnas alkoholi tarvitavate potentsiaalsete häirijatega. Poliitiku sõnul mõistsid nad häirimise lubamatust ja olid nõus kohe mujale minema. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Tõnis Kõiv on koostanud juhendi, milles jagab soovitusi, kuidas avalikus kohas lärmavaid joodikuid viisakalt ära ajada.

Uus korrakaitseseadus on väga paljud inimesed välja vihastanud, sest lubab avalikus kohas alkoholi pruukida. Teie olete teisel seisukohal.

Korrakaitseseadusel on kaks poolt. Üks pool on see, mis on kõige tähtsam, et teist inimest ei tohi häirida. Teine pool on see, et need häirimise kohta käivad keelud on leebemad. Kui minu selja taga paistvad noormehed ei häiri kedagi õlut juues ja suitsu tehes, siis nad võivad seda teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles